Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό είπε ο Ντόρσεϊ για την παραμονή του στον Ολυμπιακό

Αυτό είπε ο Ντόρσεϊ για την παραμονή του στον Ολυμπιακό
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 09:59

Ένα από τα θέματα που απασχολούν έντονα τον Ολυμπιακό, το φετινό καλοκαίρι, είναι εκείνο της παραμονής του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ως γνωστόν, ο Αμερικανός με ελληνικό διαβατήριο, γνωρίζει καλά -και επισήμως- την πρόθεση του Ολυμπιακού να τον κρατήσει εδώ και να τον έχει στις τάξεις του και τη νέα σεζόν. Τι λέει όμως ο ίδιος, για το θέμα; Μιλώντας στο bnsports ο 26χρονος άσος… περιέπλεξε λιγάκι τα πράγματα και μάλλον τα… θόλωσε, παρά τα ξεκαθάρισε περισσότερο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Προς το παρόν δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο. Η κατάσταση με τον Ολυμπιακό είναι μπερδεμένη. Πρέπει να συζητήσω με τους κοντινούς μου ανθρώπους. Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως θα είναι σίγουρα ένα μακρύ καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά ο Ντόρσεϊ, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός γνώριζε και γνωρίζει πως η υπόθεση παραμονής του Ντόρσεϊ εδώ δεν θα ήταν/είναι απλή. Ο παίκτης έχει στο μυαλό του το NBA, ενώ η καλή του παρουσία στο λιμάνι, τον έχει βάλει στα «ραντάρ» ξένων ομάδων, οι οποίες τον… γλυκοκοιτάζουν. Πάντως, στον Ολυμπιακό έχουν όλα τα ενδεχόμενα στο μυαλό τους και παρότι εδώ και λίγο καιρό υπάρχει θετική αύρα για το θέμα, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

Διαβάστε επίσης

Για αυτό λέμε, δεν βιάζεται

Για αυτό λέμε, δεν βιάζεται

Με ανοικτά θέματα δικών του (ή μη) παικτών, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να «τρέξει» από τώρα σε μεταγραφές.

Στο Top-5 o Γουόκαπ! (video)

Στο Top-5 o Γουόκαπ! (video)

Στα πέντε πιο δύσκολα plays της περσινής Ευρωλίγκας δίνει το «παρών» ο γκαρντ του Ολυμπιακού.