Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ: Τόμπι και Κώστας Αντετοκούνμπο στο «κάδρο»

Μπάσκετ: Τόμπι και Κώστας Αντετοκούνμπο στο «κάδρο»
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 11:49

Πέραν του Άλεκ Πίτερς, ο οποίος απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό και για τον οποίο η ομάδα του Πειραιά κινείται, ο Μπαρτζώκας έχει στο μυαλό του και άλλους παίκτες. Και φυσικά όχι μόνο για τη θέση «4», στην οποία ο Πίτερς παίζει. Ο κόουτς του Θρύλου έχει στο στόχαστρο να ενισχύσει τη θέση «5» και μετά τη διαφαινόμενη αδυναμία του Μιλουτίνοφ να μείνει ελεύθερος, ώστε ο Ολυμπιακός να κινηθεί για εκείνον, ο Αλεσάντρο Μάγκι αναφέρει δύο περιπτώσεις οι οποίες δείχνουν να «κολλάνε» με το πλάνο αυτό. Ποιες;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Την περίπτωση του Κώστα Αντετοκούνμπο και την περίπτωση του Μάικ Τόμπι. Διαφορετικοί παίκτες, διαφορετικά στιλ, με αποτέλεσμα να «κυκλοφορεί» το σενάριο που λέει ότι ο Θρύλος μπορεί να κοιτάξει και τις δύο περιπτώσεις ταυτόχρονα. Ο Τόμπι είναι ένας παίκτης πιο βαρύς, παίζει περισσότερο με πλάτη, αλλά έχει και εξαιρετικό σουτ, για το ύψος του. Μπορεί να σκοράρει τόσο κοντά στο καλάθι, όσο και πιο μακριά από αυτό, δίνοντας πολλές και διαφορετικές λύσεις. Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Αντετοκούνμπο, μιλάμε για έναν πολύ πιο αθλητικό ψηλό, με ταχύτητα και τρομερά φυσικά προσόντα, ικανό να σκεπάσει τα καλάθια, σε άμυνα και επίθεση και να βγάλει πολλή ενέργεια, από τη θέση του. Είναι 27 ετών ο Τόμπι και 24 ετών ο Κώστας, ο οποίος είναι και Έλληνας και δεν θα πιάσει θέση ξένου.

Δείτε τους:

Διαβάστε επίσης