Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βεζένκοβ και NBA: Όσο είναι πλήγμα, είναι και «παράσημο»

Βεζένκοβ και NBA: Όσο είναι πλήγμα, είναι και «παράσημο»
Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 10:12

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Κάθε ιστορία είχε διαφορετικές πτυχές και εξαρτάται από το πως τη βλέπει κανείς. Έτσι και στην υπόθεση Βεζένκοβ-NBA: Όσο είναι… «μαχαιριά» για τον Ολυμπιακό, η πιθανότητα να τον χάσει, άλλο τόσο είναι και «παράσημο» για τον Σύλλογο. Άλλο τόσο είναι και… επίτευγμα. Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει τον Σάσα Βεζένκοβ. Από την άλλη, το να τον χάσει λόγω NBA είναι τιμητικό για τον Σύλλογο και ανεβάζει και άλλο το πρεστίζ του.

Μετά τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο Ολυμπιακός θα έχει στείλει στο NBA άλλον έναν παίκτη, εφόσον το θέμα Βεζένκοβ-Σακραμέντο Κινγκς τελεσφορήσει και ο παίκτης αναχωρήσει, για να περάσει τον Ατλαντικό. Είναι δεδομένο πως ο Σάσα θέλει να πάει στο NBA, αλλά δεν «καίγεται» να το κάνει άμεσα και έτσι δεν αναμένεται να πέσει με τα… μούτρα, στην πρόταση που θα του κάνουν οι Κινγκς. Οι οποίοι βεβαίως έχουν και καλή παράδοση με τους ευρωπαίους παίκτες. Τους πιστεύουν και τους αναδεικνύουν. Τους δίνουν χρόνο συμμετοχής και τους προωθούν.

Για τον Ολυμπιακό θα είναι δεδομένα πλήγμα μεγάλο το να χάσει τον Σάσα Βεζένκοβ. Θα είναι μεγάλο πλήγμα, αλλά θα είναι και μεγάλη υπόθεση, για το στάτους του Ολυμπιακού, το να στείλει βασικό του παίκτη, τον MVP του, στον μαγικό κόσμο. Ακόμη ένα δικό του παιδί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης