Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι δηλώσεις του Σάσα που έδειξαν παραμονή

Οι δηλώσεις του Σάσα που έδειξαν παραμονή
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 09:58

Σας έχουμε αναφέρει ότι ο Σάσα Βεζένκοβ δεν βιάζεται, να «τρέξει» στο ΝΒΑ. Σαφώς και αποτελεί όνειρο, για τον ίδιο, όπως και για κάθε παίκτη, το να καταφέρει να παίξει στον μαγικό κόσμο. Ωστόσο, ο Σάσα δείχνει να έχει, αυτή τη στιγμή, την εμπειρία και την ικανότητα να κρίνει ότι το να πέσει «με τα μούτρα» στην υπόθεση Σακραμέντο Κινγκς, δεν είναι ενδεχομένως το ιδανικό για τον ίδιο, αυτή τη στιγμή. Ο Σάσα δείχνει να σκέφτεται περισσότερο το ενδεχόμενο παραμονής του εδώ, στον Ολυμπιακό, για άλλον ένα χρόνο. Να δουλέψει πολύ, για άλλο ένα έτος, στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας, προτού αποφασίσει να διασχίσει τον Ατλαντικό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Από την άλλη, το δέλεαρ του NBA είναι μεγάλο. Πάντως, ο ίδιος ο Σάσα, είπε στο basketnews.com μια ατάκα, η οποία δείχνει παραμονή. Και ο Θρύλος μπορεί να αισιοδοξεί, χάρη σ’ εκείνη. Δεν ξέρω πότε θα γίνει η επόμενη κίνηση. Αν συμφωνήσουμε και ο δρόμος να πάω ανοίξει, τότε θα πρέπει να σκεφτούμε ευρύτερα. Αυτή τη στιγμή έχω στο μυαλό μου μόνο την εθνική Βουλγαρίας και τον Ολυμπιακό», είπε μεταξύ άλλων ο Βούλγαρος διεθνής.

Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι ο Σάσα γουστάρει εδώ. Ξέρει ότι είναι συνετό για τον ίδιο, να δουλέψει άλλον ένα χρόνο σε τοπ επίπεδο και να ψάξει εν συνεχεία, την προοπτική του ΝΒΑ. Προσοχή, δεν λέμε ότι αυτά θα συμβούν. Λέμε ότι ο Σάσα έχει την ηρεμία και την ωριμότητα να τα σκέφτεται και να τα επεξεργάζεται. Δεν τρέχει να πέσει «με τα μούτρα» και… ό,τι βγει.

Διαβάστε επίσης