Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπολομπόι: Οι δύο φάσεις στο ΣΕΦ που τον είχαν κάνει να ξεχωρίσει (videos)

Μπολομπόι: Οι δύο φάσεις στο ΣΕΦ που τον είχαν κάνει να ξεχωρίσει (videos)
Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 10:48

Ο Τζόελ Μπολομπόι είναι μια μεταγραφή από το πάνω ράφι, για τον Ολυμπιακό. Ένας σέντερ/φόργουορντ πολύ υψηλού επιπέδου, ικανός να δώσει πολλά στην επίθεση και στην άμυνα. Με την ενέργειά του, με την αθλητικότητα του, αλλά και με την ικανότητά να παίζει το πικ εν ρολ, τελειώνοντας τις φάσεις, μπορεί να κάνει και τους συμπαίκτες του (όπως τον Σλούκα, για παράδειγμα) καλύτερο. Ο νέος ψηλός του Θρύλου είχε δείξει δείγματα της μεγάλης ποιότητάς του, στο ματς του Ολυμπιακού, με την ΤΣΣΚΑ, στο ΣΕΦ, κατά την περσινή περίοδο. Όχι αυτή που πέρασε, την προηγούμενη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Μπολομπόι είχε παίξει εξαιρετικά τι πικ εν ρολ, ενώ έδειξε, με δύο τρομερά καρφώματα, ικανότητα και ψηλά, στον αέρα, σε άλεϊ ουπ, αλλά και χαμηλά, σε πικ εν ρολ, σε φάση με τον Τζέιμς, Άνοιξε την άμυνα του Ολυμπιακού και σκόραρε άνετος, τελειώνοντας τη φάση ιδανικά…

Δείτε τις δύο φάσεις, από το ίδιο ματς, οι οποίες είχαν δείξει μέρος της μεγάλης ποιότητας του Μπολομπόι:

Διαβάστε επίσης