Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο πραγματικός λόγος, για τον οποίο ο Νέντοβιτς «την κάνει» από τον Παναθηναϊκό

Ο πραγματικός λόγος, για τον οποίο ο Νέντοβιτς «την κάνει» από τον Παναθηναϊκό
Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 11:02

Θέμα από το πουθενά προέκυψε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει γίνει κομπάρσος στην Ευρωλίγκα. Και στα μεταγραφικά, όπως φαίνεται. Ο Νέντοβιτς φέρεται να είναι προ των πυλών του Ερυθρού Αστέρα και ο Παναθηναϊκός δέχεται ένα γερό μεταγραφικό «χαστούκι», χάνοντας τον θεωρητικά πιο ποιοτικό του παίκτη, για τη νέα σεζόν. Το στόρι είναι το εξής, σύμφωνα με όσα λένε οι Σέρβοι: Ο Νέντοβιτς φέρεται να έχει ρήτρα ύψους 300.000 για να φύγει σε ομάδα Ευρωλίγκας. Επίσης είχε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων, τον οποί αν έπιανε το συμβόλαιό του θα ανανεωνόταν. Η πλευρά του παίκτη λέει ότι λόγω της απομάκρυνσης των ρωσικών ομάδων, δεν έπιασε το απαραίτητο όριο και έτσι μπορεί να… την κάνει.

Είναι όμως αυτοί οι λόγοι; Θα μπορούσαν. Αλλά καλή πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι άλλος είναι ο λόγος, για τον οποίο ο Σέρβος την κάνει για… Χάλα Πιονίρ, αλλά και Σταρκ Αρένα… Βλέπετε, τα δύο γήπεδα έχουν απείρως καλύτερο σύστημα ερκοντίσιον και η δροσιά είναι πολύ μεγαλύτερη, από το ΟΑΚΑ. Έτσι, ο Σέρβος, ακούγοντας τα λόγια του αρχηγού του στον Παναθηναϊκό, Ιωάννη Παπαπέτρου, περί κλιματισμού, ζύγισε τα πράγματα και ψήφισε… δροσιά.

Εμ πως; Αυτά είναι τα σοβαρά θέματα… Εκεί κρίνονται οι καριέρες και οι μεταγραφές.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης