Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

El Correo: «Ο Ολυμπιακός πληρώνει 200.000 στην Μπασκόνια και παίρνει τον Πίτερς»

El Correo: «Ο Ολυμπιακός πληρώνει 200.000 στην Μπασκόνια και παίρνει τον Πίτερς»
Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 11:40

Σειρά, μετά τον Τζόλε Μπολομπόι για τον Ολυμπιακό φέρεται να παίρνει ο Άλεκ Πίτερς. Ο Ολυμπιακός πατάει γκάζι, για να πάρει τον Αμερικανό της Μπασκόνια και όλα δείχνουν ότι και σε αυτό το θέμα θα έχουμε άμεσα λύση.

Σήμερα, μάλιστα, έρχεται νέο δημοσίευμα από την Ισπανία, το οποίο ασχολείται με το θέμα και αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπασκόνια, για τον παίκτη. Συγκεκριμένα, από την El Correo, η οποία τονίζει πως ο Θρύλος θα πληρώσει στην Μπασκόνια 200.000 ευρώ, για να πάρει τον παίκτη στο λιμάνι. Παράλληλα, η ισπανική εφημερίδα τονίζει πως ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη για διετές συμβόλαιο.

Το ρεπορτάζ από Πειραιά μεριά αναφέρει πως ο Πίτερς έχει μείνει ελεύθερος από την Μπασκόνια. Οπότε τα περί 200.000 ευρώ τα μεταφέρουμε με επιφύλαξη. Είναι, άλλωστε, αυτό που υποστηρίζουν στην Ισπανία και ίσως πίσω από αυτό να υπάρχει και κάποια σκοπιμότητα. Ο Ολυμπιακός ήξερε ότι το συμβόλαιο του Πίτερς εξέπνεε φέτος, με αποτέλεσμα να έχει κινηθεί για την απόκτησή του. Ως ελεύθερου και όχι με αγορά. Μένει να φανεί πως ακριβώς προχωρά η υπόθεση, για την οποία αναμένουμε νέα πολύ σύντομα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης