Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο NBA ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενημέρωσε τον Ολυμπιακό

Στο NBA ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενημέρωσε τον Ολυμπιακό
Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 11:53

Ο Ολυμπιακός και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν για να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Μέχρι που… δεν ήταν. Ο Ολυμπιακός βλέπει τον διεθνή γκαρντ να αναχωρεί, πλέον, για άλλες πολιτείες και δη… αμερικανικές. Ο Ντόρσεϊ ενημέρωσε τον Ολυμπιακό ότι θα συνεχίσει στο ΝΒΑ και έτσι η συνεργασία των δύο πλευρών, ολοκληρώνεται.

Ο Αμερικανός με ελληνικό διαβατήριο είχε από πέρυσι αυτό τον όρο, σε ό,τι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του, με την ομάδα του Πειραιά. Και είχε ενημερώσει από πέρυσι ότι στην περίπτωση του ΝΒΑ, θα ακολουθούσε αυτό τον δρόμο. Έτσι συμβαίνει τώρα, με τον Ντόρσεϊ να ενημερώνει επίσημα τον Θρύλο, ότι θα περάσει τον Ατλαντικό, για να δοκιμάσει την τύχη του εκεί.

Πλέον ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να κοιτάξει αλλού. Για την ακρίβεια το έχει ήδη κάνει. Έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον Αϊζάια Κάαναν, με τον οποίο είναι σε συζητήσεις, για να τον φέρει στο λιμάνι. Το θέμα Ντόρσεϊ πλέον τελειώνει και έτσι ο Ολυμπιακός προχωρά τον σχεδιασμό του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης