Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η απόφαση Βεζένκοβ για τους Κινγκς που δείχνει πολλά

Η απόφαση Βεζένκοβ για τους Κινγκς που δείχνει πολλά
Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 11:36

Ο Ολυμπιακός κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα», αναφορικά με το θέμα του Σάσα Βεζένκοβ. Ο παίκτης είναι σε διαδικασία επαφών με τους Σακραμέντο Κινγκς, ως γνωστόν. Και το αν θα αποφασίσει να πάει στο ΝΒΑ, θα κρίνει πολλά, για το τι θα συμβεί και στον Θρύλο και στο «αύριο» του. Ωστόσο, το θέμα δείχνει ότι ακόμη δεν έχει πάρει αρνητική τροπή, για τον Ολυμπιακό. Υπάρχει μια αισιοδοξία στο λιμάνι, για το θέμα. Συγκρατημένη. Αναλύουμε.

Ο Βεζένκοβ, ως γνωστόν, έχει δεχθεί πρόταση, για να μεταβεί στο Summer League, στο Λας Βέγκας και να συζητήσει εκεί, με τους Σακραμέντο Κινγκς, την πιθανότητα να φορέσει από τώρα τη φανέλα και να αρχίσει το ταξίδι του στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ. Παρόλα αυτά, η απόφαση του παίκτη να μην πάει, ίσως είναι και ενδεικτική των προθέσεών του. Και της «θέρμης» του, ως προς το να κάνει αυτό το ταξίδι. Ειδικώς (για να πάει στο Λας Βέγκας) αλλά και γενικώς (για να πάει να παίξει μόνιμα στο NBA). Προσοχή. Μιλάμε απλώς για ενδείξεις. Ούτε είμαστε μέσα στο μυαλό του Σάσα, ούτε και ξέρουμε τι θα αποφασίσει τελικά, ο Βούλγαρος διεθνής.

Ωστόσο, το να αποφασίσει, λόγω της αναφερόμενης κατάστασης με τον κορονοϊό, να μιλήσει τηλεφωνικά με τους Κινγκς και να μη δώσει εκεί το παρόν, μπορεί να λειτουργήσει θετικά για την υπόθεση. Θετικά για την πλευρά του Θρύλου, ο οποίος φυσικά θα ήθελε να δει τον παίκτη να μένει εδώ. Θα φανούν όλα τις προσεχείς ημέρες, αλλά το να αποφύγει ο Σάσα το να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα, αυτή τη στιγμή, ίσως παίξει ρόλο, καταλυτικό, στην υπόθεση… Για να δούμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης