Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνααν: «Ευλογημένος με αυτή την ευκαιρία» (photo)

Κάνααν: «Ευλογημένος με αυτή την ευκαιρία» (photo)
Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 10:40

Ομάδα Final 4 ο Θρύλος. Το απέδειξε, όταν έπαιξε στα ίσια τις αντιπάλους του εκεί, στο Βελιγράδι. Και κάθε παίκτης έχει το όνειρο να είναι παρών και να παίζει, σε μια τέτοια ομάδα. Να έχει αυτή τη δυνατότητα. Ο Αϊζάια Κάνααν την έχει και είναι για αυτό ευγνώμων! Ο Αμερικανός αποτελεί την τελευταία (χρονικά) προσθήκη των Πειραιωτών. Ανακοινώθηκε την Παρασκευή το πρωί, νωρίς-νωρίς και η μεταγραφή του έκανε αίσθηση. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως στο «κυνήγι» του παίκτη είχε μπει η Φενέρ. Ο Κάνααν όμως έκανε την επιλογή του. Και είπε «ΘΡΥΛΟΣ».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και είναι για αυτό ενθουσιασμένος! «Ευλογημένος με αυτή την ευκαιρία», έγραψε στα social media ο Αμερικανός παίκτης, για την ευκαιρία του να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και να έρθει στην Ελλάδα. Σε μια παραδοσιακή δύναμη της Ευρωλίγκας, σε ανοδική πορεία, με διαρκώς υψηλούς στόχους και με διάθεση ολοένα και να βελτιώνεται. Αυτή η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός…

Δείτε το πρώτο μήνυμα του Αϊζάια Κάνααν, για τη δυνατότητα να παίξει στον Ολυμπιακό!

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Διαβάστε επίσης