Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αισιοδοξία ναι, βεβαιότητα όχι

Αισιοδοξία ναι, βεβαιότητα όχι
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 16:04

Ο Σάσα Βεζένκοβ είναι, θέλοντας και μη, το πρόσωπο του καλοκαιριού, για το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ εν γένει. Μπορεί να μην είναι ο μόνος, το όνομα του οποίου είναι συνδεδεμένο με το ΝΒΑ, αλλά ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας και MPV του νταμπλούχου Ολυμπιακού, η προσοχή που απολαμβάνει είναι μεγάλη. Και εδώ ερχόμαστε να συζητήσουμε λίγο για το πως το θέμα αυτό έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει, αλλά και τι πρέπει (μπορούμε) να περιμένουμε και τι όχι.

Ο Σάσα έχει δείξει εξαιρετική ωριμότητα. Ηρεμία, χαλαρότητα. Δεν έχει… ξεσηκώσει τον τόπο, με την προοπτική του NBA. Κάθε άλλο. Ήρεμα το διαχειρίζεται και δείχνει το έχει υπό έλεγχο, ψυχικά. Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα τον δούμε να… τρέχει σε αποφάσεις και να κάνει… ξεροκεφαλιές. Κάθε απόφασή του θα είναι σοβαρή και συνειδητή και επομένως θα είναι και διπλά σεβαστή.

Αυτή τη στιγμή, στον Ολυμπιακό, αλλά και στις τάξεις των οπαδών του Θρύλου, μπορεί να υπάρχει αισιοδοξία, ότι ο Σάσα θα μείνει εδώ. Αισιοδοξία ναι, βεβαιότητα όχι. Το θέμα του Σάσα Βεζένκοβ δεν είναι απλό. Και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο. Μιλάμε για το ΝΒΑ. Για τους Κινγκς. Για το ΝΒΑ, ξαναλέμε. Δεν έρχεται μια ξακουστή ομάδα της Ευρωλίγκας, να του πει «έλα». Τον καλεί ο «μαγικός κόσμος» πέρα από τον Ατλαντικό. Και δεν είναι εύκολο να πεις όχι σε αυτόν. Για να το κάνει ο Σάσα, θα πρέπει να ζυγίσει πολλά. Δείχνει να μπορεί να το κουμαντάρει και να αποφασίσει με ηρεμία. Οπότε ας αισιοδοξούμε, αλλά ας μην είμαστε βέβαιοι, ακόμη, για τίποτα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης