Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στέλνουν τον Καλάθη στη Φενέρ (photo)

Στέλνουν τον Καλάθη στη Φενέρ (photo)
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 11:36

Ο Ολυμπιακός προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του, ώστε τη νέα σεζόν να είναι όπως πρέπει εντός παρκέ. Στη λίστα με τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους μπήκε εδώ και λίγο καιρό ξανά το όνομα του Νικ Καλάθη. Ο Έλληνας διεθνής φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Όχι ενεργά, δεν έχει κάνει κίνηση ο Θρύλος για τον Καλάθη, αλλά το όνομά του έχει συνδεθεί με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Και τώρα, το έγκυρο “Home of Glory” στέλνει τον διεθνή γκαρντ στη Φενέρ. Με… σχεδόν τελειωμένη υπόθεση. Το όνομα του Καλάθη έχει «παίξει» και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φέρεται να του έχει κάνει πρόταση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Η Φενέρ έχει πάρει… φωτιά στην αγορά και είναι πολύ κοντά να φτάσει σε συμφωνία με τον Νικ Καλάθη και τον Νάιτζελ Χέιζ», γράφει το «homeofglory» και μένει να φανεί αν όντως υπάρχει βάση στο θέμα. Ξαναλέμε, ο Ολυμπιακός κίνηση για Καλάθη δεν έχει κάνει, αλλά το όνομά του έχει εμπλακεί και πάλι με τα μεταγραφικά της ομάδας του Πειραιά.

Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, αυτό που «βγαίνει» είναι πως η υπόθεση Καλάθη «χαλάει», για τους «πράσινους».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης