Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αδιανόητη προπαγάνδα για το «πράσινο» φιάσκο με Καλάθη!

Αδιανόητη προπαγάνδα για το «πράσινο» φιάσκο με Καλάθη!
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 12:07

Γελάει ο κόσμος με δαύτους. Δεν έχουν σταματημό στην κατρακύλα. Αυτοί που κουνούν στους άλλους το δάχτυλο και προσπαθούν τώρα να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, για το «πράσινο» φιάσκο με τον Καλάθη! Φώναζαν, για μέρες, ότι ο Παναθηναϊκός πάει να πάρει τον διεθνή γκαρντ. Ότι του έχει κάνει αυτή την πρόταση, την άλλη πρόταση, εκατομμύρια εδώ, εκατομμύρια εκεί. Και ξαφνικά… άκυρο. Άκυρο Καλάθη στον Παναθηναϊκό και εδώ που τα λέμε… με τι προοπτική να πήγαινε ο Καλάθης στον… προτελευταίο της Ευρωλίγκας; Πως να κάνει τέτοιο πισωγύρισμα; Από την Μπαρτσελόνα που ήταν στο Final 4, να πάει στον Παναθηναϊκό που έχει να δει Final 4 από τότε που ο Καλάθης είχε… μαλλιά;!

Και τώρα, ξαφνικά, τρέχουν οι διάφοροι παραμυθάδες που ειδικεύονται στο να σηκώνουν ασπίδα προστασίας στους αντιπάλους του Ολυμπιακού, αλλά πρώτοι να βγαίνουν στην επίθεση εναντίον των Πειραιωτών, να μας πουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι… καλύτερα χωρίς τον Καλάθη. Ότι θα είναι ομάδα του προπονητή του (Ράντονιτς) και όχι ομάδα παικτών (Καλάθη) και έχουν βγει μπροστά για να μειώσουν τον Καλάθη και την αξία του…

Σου λέει «να έχουμε τον κ#λο μας καλυμμένο μη γίνει και καμιά στραβή και τον πάρει ο Ολυμπιακός εντέλει, να τον έχουμε μειώσει προκαταβολικά»… Και μας λένε για το τι έκανε ο Καλάθης στην Ευρωλίγκα. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός ήταν -ξαναλέμε- προτελευταίος… Μα, τι παραμύθα είναι αυτή;! Τι πλάκα έχει η φάση… Μεγάλη μάχη δίνουν τα παιδιά, για να σώσουν ό,τι (νομίζουν πως) σώζεται… Αλλά τους έχει πάρει χαμπάρι όλη η πλάση…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Φανφάρες όχι ο Ολυμπιακός, άλλοι

Φανφάρες όχι ο Ολυμπιακός, άλλοι

Ο Θρύλος απαντά στη φανφάρα με ουσία. Με μεταγραφές μπασκετικές και όχι εντυπώσεων (μόνο), δίνοντας βάση στην αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας.