Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι οκτώ κρίσιμες ημέρες

Οι οκτώ κρίσιμες ημέρες
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 10:36

Ο Θρύλος έχει λίγες ημέρες ακόμη μπροστά του, για να κάνει υπομονή. Δεν είναι πολλές. Οκτώ ημέρες συγκεκριμένα. Οκτώ ημέρες υπομονή και ηρεμία, για να δει ο Ολυμπιακός τι θα γίνει με την υπόθεση Σάσα Βεζένκοβ. Αυτή τη στιγμή ο Θρύλος δεν μπορεί να κάνει περισσότερο. Δεν μπορεί ούτε να επηρεάσει κάπως τον Σάσα Βεζένκοβ, αναφορικά με την παραμονή του εδώ, ούτε και να του κάνε… αντιπρόταση, στην πρόταση που θα λάβει ο Βούλγαρος διεθνής, από του Σακραμέντο Κινγκς, για να πάει στο ΝΒΑ. Δεν είναι τέτοιου είδους αυτή η υπόθεση. Δεν είναι «κόντρα» προτάσεων, για να μπορεί ο Ολυμπιακός να κινηθεί.

Το μόνο το οποίο μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός, αναφορικά με την υπόθεση Βεζένκοβ, είναι υπομονή. Να περιμένει. Και παράλληλα να σκανάρει την αγορά, με τα δεδομένα της διαρκώς να αλλάζουν, για να είναι έτοιμος, αν χρειαστεί, να βγει εκεί έξω και να πάρει τον παίκτη που θα θελήσει, στη θέση του Σάσα. Αυτό, φυσικά, στην περίπτωση, κατά την οποία ο Σάσα αποχωρήσει. Γιατί στο ιδανικό σενάριο, ο Ολυμπιακός δεν θα χρειαστεί να κινηθεί για πρωτοκλασάτο παίκτη, στη θέση του.

Έχει κάνει ήδη σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός. Αλλά σε ό,τι αφορά αυτή την υπόθεση, είναι αναγκασμένος να κάνει, μόνο, υπομονή. Μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης