Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σλούκας και Σάσα στην κορυφαία πεντάδα του ΕΣΑΚΕ

Σλούκας και Σάσα στην κορυφαία πεντάδα του ΕΣΑΚΕ
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 10:49

Νέα διάκριση για Σλούκα και Βεζένκοβ, καθώς και οι δύο είναι στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε προ ολίγου καιρού. Ο Ολυμπιακός, στην πρώτη του σεζόν μετά τη #ΜΕΧΡΙΤΕΛΟΥΣ εποχή, σάρωσε τα πάντα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, σκούπα στον ΠΑΟ, αήττητος στα πλέι οφ και μία ήτα μόνο, συνολικά, σε όλη τη σεζόν. Είχε με διαφορά την καλύτερη ομάδα και αυτό φάνηκε στο παρκέ. Με την κατάκτηση των τίτλων από τον Ολυμπιακό αποδόθηκε μπασκετική δικαιοσύνη. Και αυτό βγαίνει, ως ένα βαθμό και στην καλύτερη πεντάδα του ΕΣΑΚΕ, όπως αυτή ανακοινώθηκε.

Σε αυτή βρίσκονται δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο Σάσα Βεζένκοβ και ο Κώστας Σλούκας. Μαζί τους οι Μούντι, Αγραβάνης και Παπαγιάννης. Σίγουρα ο Θρύλος είχε και άλλους διακριθέντες, αλλά ΟΚ, δεν θα μπορούσαν να είναι και οι πέντε… «ερυθρόλευκοι». Ή μήπως θα μπορούσαν; Ίσως και να μπορούσαν…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης