Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατό το «αντίο» του Θρύλου στον Έισι (photo)

Δυνατό το «αντίο» του Θρύλου στον Έισι (photo)
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 09:56

Ο Κουίνσι Έισι μπορεί να μην ήταν «μπροστάρης» στην τεράστια προσπάθεια που έκανε φέτος ο Ολυμπιακός, για να πάει στο Final 4 και να κάνει το νταμπλ. Μπορεί να μην ήταν στις βασικές επιλογές, μπορεί να μην εντυπωσίασε με αριθμούς και στατιστικές, αλλά ήταν κάτι άλλο, εξίσου σημαντικό, για την ομάδα: Η καρδιά και η ψυχή της! Ο Έισι ήταν ο ιδανικός «έξτρα παίκτης» για τον Ολυμπιακό φέτος, ο άνθρωπος που «έδενε» συχνά τα αποδυτήρια της ομάδας και με την συνολική συμπεριφορά του, κρατούσε το σύνολο ενωμένο!

Ένας παίκτης που «σκύλιαζε» κάθε φορά κατά την οποία πατούσε το παρκέ, είτε για προπόνηση, είτε για αγώνα. Και αν και βρισκόταν συχνά εκτός 12άδας, ποτέ δεν έχασε τον ρόλο του, στον Ολυμπιακό. Εκεί όπου αγαπήθηκε και όπου, τώρα που αποχωρεί, θα τον θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο. Φαίνεται αυτό και στα λίγα λόγια που έγραψε ο Ολυμπιακός, στην αποχαιρετιστήρια κάρτα του, προς τον Είσι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Είσαι η επιτομή του ομαδικού παίκτη. Κουίνσι Έισι, σε ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου», έγραψε ο Ολυμπιακός στα social media, για τον Αμερικανό που δεν συνεχίζει στο λιμάνι.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Η νέα ομάδα του Κουφού

Η νέα ομάδα του Κουφού

Ο 33χρονος πρώην σέντερ του Ολυμπιακού επιστέφει στην Ευρώπη, για λογαριασμό των Λόντον Λάιονς.