Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γουόκαπ, ο κορυφαίος αμυντικός!

Γουόκαπ, ο κορυφαίος αμυντικός!
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 19:02

Καλύτερος αμυντικός της Basket League, για τη σεζόν 2021-22, αναδείχθηκε ο Τόμας Γουόκαπ! Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, κέρδισε το εν λόγω βραβείο με... άνεση. Και αυτό, διότι ήταν πρώτος σε όλες τις ψηφοφορίες για την ανάδειξη του κορυφαίου αμυντικού.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πήρε επτά ψήφους, ποσοστό 28%, στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των 13 ομάδων του πρωταθλήματος, με τους Ουσμάν Κρουμπάλι (Λάρισα), Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Μουσταφά Φαλ να συγκεντρώνουν από τρεις (12%). Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης, ο 30χρονος άσος ψηφίστηκε από το 32,65% (16 ψήφοι). Στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού, ο Γουόκαπ συγκέντρωσε το 19,16% των προτιμήσεων, ενώ δεύτερος ήταν ο Έρικ Λόκετ (Άρης) με 8,8%.

Πραγματικά, η σεζόν του Γουόκαπ στον Ολυμπιακό ήταν εντυπωσιακή. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, ο 30χρονος άσος πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης