Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μένει στον Ολυμπιακό ο Σάσα Βεζένκοβ!

Μένει στον Ολυμπιακό ο Σάσα Βεζένκοβ!
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 09:42

Όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή, ο Σάσα Βεζένκοβ είναι για να μένει στον Ολυμπιακό! Γι’ αυτό και στον τίτλο μας είμαστε πολύ προσεκτικοί, γράφουμε «μένει» και όχι «έμεινε». Αυτό ακόμη δεν μπορούμε να το πούμε και έτσι μένουμε σε αυτά που γνωρίζουμε. Πηγές από την Αμερική αναφέρουν ότι οι Σακραμέντο Κινγκς δεν κάνουν τώρα κίνηση, για τον άσο του Ολυμπιακού. Εξέλιξη η οποία σημαίνει την παραμονή του στο ρόστερ του Μπαρτζώκα.

Μπορεί τα δικαιώματα του παίκτη, όσον αφορά το NBA, να είναι εκεί, στο Σακραμέντο, αλλά αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχει και πολυκοσμία (αρκετοί παίκτες) στους φοργουορντ, ενώ στη μέση είναι και το οικονομικό. Και τώρα, όπως προκύπτει από την Αμερική, οι Κινγκς δεν θα κάνουν κίνηση, για να πάρουν από τώρα τον Σάσα Βεζένκοβ στο ρόστερ τους.

Την είδηση έκανε ο γνωστή ο ρεπόρτερ της ομάδας, Σον Κάνινγκχαμ, λέγοντας πως «οι Σακραμέντο Κινγκς δεν θα φέρουν τον Σάσα Βεζένκοβ για την σεζόν 2022/23. Η ομάδα θα συνεχίσει να παρακολουθεί την περίπτωσή του την σεζόν που έρχεται και θα διατηρήσει τα δικαιώματά του, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να τον φέρει την επόμενη σεζόν». Γεγονός που μαρτυρά ότι το σίριαλ του φετινού καλοκαιριού, σε ό,τι αφορά τον μπασκετικό Ολυμπιακό, θα έχει αίσιο τέλος.

Κρατάμε αυτό, προς το παρόν και θα δούμε τι θα προκύψει, επισήμως, τις επόμενες ημέρες ή ώρες. Θυμίζουμε ότι τυπικά το θέμα θα ήταν σε εξέλιξη μέχρι τις 20 του μήνα, ελάχιστες ημέρες ακόμη, δηλαδή. Αλλά η ουσία πλέον είναι πως όλα δείχνουν παραμονή του Σάσα στο λιμάνι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης