Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο! (photo)

Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο! (photo)
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 10:18

Η οικογένεια του Θρύλου έχει ακόμη έναν λόγο, για να γιορτάζει σήμερα και να χαμογελά! Πέραν του προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου, έχουμε και άλλο λόγο να γιορτάσουμε: Τα γενέθλια του Γιώργου Αγγελόπουλου! Ο εκ των Προέδρων της ομάδας μπάσκετ έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η οικογένεια του στέλνει ευχές.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί με τον αδερφό του και επίσης Πρόεδρο της ΚΑΕ, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, πρωτοστάτησαν στο #ΜΕΧΡΙΤΕΛΟΥΣ και μπήκαν μπροστά, για να διαλυθεί η σκοτεινιά στο ελληνικό μπάσκετ. Για να επιστρέψει το άθλημα στην κανονικότητα και να κρίνονται τα παιχνίδια στο παρκέ. Και ο εορτάζων, μαζί με όλη την ομάδα, αλλά και όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού, σε όλο τον κόσμο, γιόρτασαν προ ολίγου καιρού την κατάκτηση του νταμπλ στην ομάδα και την παρουσία της στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνεχίζει να οδηγεί την ομάδα μπροστά, μαζί με τον αδερφό του Παναγιώτη. Να βλέπουν μαζί ένα μέλλον ακόμη πιο σπουδαίο και τρανό και να ονειρεύονται ακόμη μεγαλύτερα πράγματα, για την ομάδα που αγαπούν και αγαπάμε…

Χρόνια πολλά, Πρόεδρε!

Διαβάστε επίσης