Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σάσα Βεζένκοβ πήρε και νέο βραβείο!

Ο Σάσα Βεζένκοβ πήρε και νέο βραβείο!
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 16:21

Ο Σάσα Βεζένκοβ πηγαίνει… από το ένα βραβείο στο άλλο. Από την καλύτερη πεντάδα του της Ευρωλίγκας, στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος, στο βραβείο του πολυτιμότερου της Stoiximan Basket League και τώρα… σε ακόμη ένα! Ποιο; Εκείνο του πιο δημοφιλούς παίκτη του πρωταθλήματος της Α1!

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να επισημοποιήσει την παραμονή του Σάσα Βεζένκοβ στο λιμάνι και πριν από αυτό, ο Σάσα πήρε ακόμη ένα βραβείο! Τη φετινή σεζόν ο Βεζένκοβ είχε μέσο όρο 15,5 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ σε 29 αγώνες.

Τον Σάσα ανέδειξε ο κόσμος, στον πιο δημοφιλή παίκτη της σεζόν. Ο Βεζένκοβ πήρε το 14,8% των ψήφων αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Γιώργο Πρίντεζη. Τρίτος στη σχετική ψηφοφορία ήταν ο Στέφαν Μούντι της Λάρισας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τελειώνει η αγωνία για Βεζένκοβ

Τελειώνει η αγωνία για Βεζένκοβ

Μπορεί εν πολλοίς να γνωρίζουμε ότι ο Βούλγαρος διεθνής θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, αλλά η σημερινή ημέρα θα σημάνει και το φινάλε της αναμονής για την… επισημοποίηση.