Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παραμονή του Σάσα ήταν αυτό που περίμενε όλος ο κόσμος του Θρύλου

Η παραμονή του Σάσα ήταν αυτό που περίμενε όλος ο κόσμος του Θρύλου
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 19:35

Δυνατές οι μεταγραφές του Ολυμπιακού με Τζόελ Μπολομπόι, Αϊζάια Κάνααν και Άλεκ Πίτερς, αλλά η καλύτερη κίνηση που έγινε φέτος το καλοκαίρι, είναι η παραμονή του MVP Σάσα Βεζένκοβ.

Σας ενημερώσαμε νωρίτερα για το τυπικό σκέλος, ότι, δηλαδή, η διορία για το NBA out που υπήρχε στο συμβόλαιό του, πέρασε και έτσι συνεχίζει κανονικά στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτό ήταν το καλύτερο νέο για τον κόσμο του Θρύλου, άλλωστε όλοι αυτό ακριβώς περίμεναν. Άλλωστε, και οι... πέτρες γνωρίζουν για το πόσο καθοριστικός παίκτης είναι ο MVP του περσινού πρωταθλήματος.

Η παραμονή του Σάσα στον Θρύλο ήταν αυτό που περίμενε όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού που έζησε με μεγάλη αγωνία όλο το προηγούμενο διάστημα. Το ενδιαφέρον των Σακραμέντο Κινγκς ήταν υπαρκτό και ζεστό, αλλά ο Βεζένκοβ δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει φέτος το βήμα για το ΝΒΑ.

Δυνατές οι έως τώρα κινήσεις με Μπολομπόι, Κάνααν και Πίτερς, αλλά η καλύτερη είναι η παραμονή του Βεζένκοβ στο Λιμάνι!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης