Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ξεχωριστή σχέση που είχε ο Μπλακ με τον Κόμπι!

Η ξεχωριστή σχέση που είχε ο Μπλακ με τον Κόμπι!
Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 - 20:08

Στον Ολυμπιακό συνεχίζει την καριέρα του ο Ταρίκ Μπλακ, ο Αμερικανός σέντερ με θητεία στην Ευρωλίγκα, αλλά και στο ΝΒΑ. Μάλιστα, όταν ήταν στους Λέικερς, σε ηλικία 24 ετών, δεν έχανε την ευκαιρία να συνομιλεί με τον θρύλο και αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ για να παίρνει συμβουλές για το μπάσκετ αλλά και για τη ζωή.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσω να φύγει χωρίς να μου μεταφέρει αυτά που ήξερε. Πολλοί άνθρωποι δεν το εκμεταλλευόντουσαν αυτό. Θα άφηναν έναν τέτοιο θρύλο να περάσει και θα έλεγαν ότι ήταν σπουδαίο που τον είδαν να παίζει.

Εγώ του έστειλα μήνυμα και του είπα: “Σε κάθε ταξίδι θέλω να βρισκόμαστε έστω μία φορά. Να έχουμε δείπνο στο αεροπλάνο, οτιδήποτε, με εσένα να μου λες κάτι. Δεν είναι ανάγκη να έχει σχέση με το μπάσκετ, απλώς πρέπει να μου πεις κάτι”», δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «andscape».

«Καθίσαμε στο αεροπλάνο μία φορά και μιλήσαμε απλώς για την οικογένεια και πώς είναι να σου ζητάνε χρήματα. Για το πώς να προετοιμάσω την οικογένειά μου για να πετύχει. Μιλήσαμε για δουλειές. Μιλήσαμε για επενδύσεις. Μου άνοιξε τα μάτια στον τομέα των επενδύσεων και στο πώς να διαχειρίζομαι τα χρήματά μου. Με ρώτησε ένα βράδυ για τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς. Ήξερα ότι δεν θα μασούσε τα λόγια του. Μου είπε “πρέπει να μάθεις για αυτά τα πράγματα”. Διαβάζω πολύ. Μου έδωσε βιβλία τα οποία διαβάζω συνέχεια. Μου είπε ότι πρέπει να διαβάζω τέτοια βιβλία για να μάθω».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης