Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ταρίκ Μπλακ: Έβδομος ξένος, ή πολυτέλεια που θα αξιοποιηθεί;

Ταρίκ Μπλακ: Έβδομος ξένος, ή πολυτέλεια που θα αξιοποιηθεί;
Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 12:12

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ταρίκ Μπλακ, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη front-line του για τη νέα σεζόν. Ο Μπλακ έρχεται στον Ολυμπιακό, με τον όρο «έβδομος» ξένος να τον συνοδεύει. Αλλά είναι έτσι η πραγματικότητα; Είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα; ΟΚ, ο Ολυμπιακός έχει στη ρακέτα παίκτες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή θεωρητικά… προηγούνται. Είναι μια πολυτέλεια να έχεις όμως έναν τέτοιο παίκτη, ως… έβδομο ξένο. Και δεδομένα ο Μπαρτζώκας έχει παραπάνω πράγματα στο νου του, για εκείνον, από το να τον χρησιμοποιεί ως έναν απλό ρολίστα.

Ο Μπλακ δεν είναι περίπτωση Έισι. Δεν έρχεται για να… βάζει φωτιά στα αποδυτήρια (με την καλή έννοια) και να… τονώνει τις προπονήσεις του Θρύλου. Ο Μπλακ είναι ενεργός παίκτης, δεν έρχεται μετά από απραξία. Δεδομένα δεν είναι σε ανοδική πορεία και αυτό γίνεται αντιληπτό και από το γεγονός ότι προσφέρθηκε στον Ολυμπιακό σε οικονομικά δεδομένα, τα οποία ο Θρύλος δεν μπορούσε να αγνοήσει. Αλλά, ξαναλέμε: Ο Μπλακ δεν είναι περίπτωση Έισι.

Το αν ο παίκτης θα μείνει απλώς… ένας έβδομος ξένος, στα χέρια του Μπαρτζώκα, ή αν θα μπορέσει να δώσει (και να πάρει) το κάτι παραπάνω, θα φανεί. Την απάντηση, στο παρκέ, θα τη δώσει ο ίδιος. Την απάντηση από τον πάγκο, θα τη δώσει ο κόουτς του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει πλέον μία ακόμη εξαιρετική λύση, στα χέρια του.

Άσχετο, αλλά πάντα... σχετικό: Γελάμε με την παραμύθα, που ζητάει από τον Ολυμπιακό να δώσει... εξηγήσεις γιατί πήρε έβδομο ξένο. Το αν ο Ολυμπιακός στηρίζει το ελληνικό ταλέντο δεν το αποδεικνύει μία μεταγραφή που γίνεται ή δεν γίνεται, αλλά τα χρόνια σχεδιασμού, με τους Έλληνες ΠΑΝΤΑ σε πρώτο πλάνο... Ας αφήσουν αυτά που ξέρουν οι παραμυθάδες και η προπαγάνδα του ΠΑΟ...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης