Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας από εμάς

Ένας από εμάς
Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 13:34
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ένας από εμάς. Το έχει αποδείξει μέσα από την πάροδο των ετών, μέσα από την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας, αλλά και όχι μόνο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και αυτό. Τι άλλο είναι; Είναι οπαδός του Ολυμπιακού… Και με αφορμή την παρουσία του στην εξέδρα του Καραϊσκάκη, στο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, έχουμε το εξής να επισημάνουμε…

Ο Μπαρτζώκας είναι ένας άνθρωπος που ζει και αναπνέει για το μπάσκετ. Ζει και αναπνέει για τον Ολυμπιακό. Και όλες οι κινήσεις του, από την ημέρα, κατά την οποία επισημοποιήθηκε η επιστροφή του στο λιμάνι, δουλεύει με αυτό ως στόχο: Το να βλέπει τον Ολυμπιακό (του) όπως ο ίδιος τον έχει στο μυαλό του και τον οραματίζεται. Όπως ο ίδιος τον θέλει και όπως ξέρει ότι τον θέλουν και οι οπαδοί του. Ένας από εκείνους είναι και ο ίδιος, άλλωστε… Οπαδός της ομάδας που προπονεί.

Ο Μπαρτζώκας έχει μεγάλα όνειρα για την ομάδα του. Θέλει να την πάει εκεί όπου την έχει ξαναπάει. Θέλει να τη βλέπει να διακρίνεται και να νικά. Με τον τρόπο του. Όχι… με κάθε τρόπο. Όπως άλλοι. Όχι… με κάθε κόστος. Ο Ολυμπιακός έχει μια ιστορία, στο μπάσκετ. Ένα ήθος. Ένα κύρος. Δεν το θυσιάζει αυτό, ο προπονητής του Θρύλου… Αντιθέτως, δουλεύει μόνο με αυτό στο μυαλό του. Με αυτό ως προτεραιότητα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το τι πετυχαίνει φαίνεται… Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο τίτλοι. Είναι ΚΑΙ τίτλοι. Σημαντικοί. Αλλά αυτό που έχει πετύχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είναι πολύ πιο σημαντικό… Να βλέπουν οι ΓΑΥΡΟΙ την ομάδα μπάσκετ και να νιώθουν υπέροχα. Όπως πρέπει να νιώθουν, ως Ολυμπιακοί. Όπως θα ήθελε να νιώθει και ο ίδιος, αν ήταν στην εξέδρα του ΣΕΦ και έβλεπε τον Ολυμπιακό (του) απ’ έξω…

Διαβάστε επίσης