Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σλούκας: «Ο Γιάννης ο καλύτερος στον κόσμο»

Σλούκας: «Ο Γιάννης ο καλύτερος στον κόσμο»
Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 13:48

Μπροστά για την Εθνική Ελλάδας υπάρχει η προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ και το τουρνουά, το οποίο θα ακολουθήσει. Και οι Έλληνες διεθνείς είναι αφοσιωμένοι στον στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος, από την προσπάθεια για ένα μετάλλιο. Μέλος της ομάδας και ο Κώστας Σλούκας, νταμπλούχος Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και στο Final 4 της περσινής Ευρωλίγκας. Ηγετική φυσιογνωμία και έτοιμος για μεγάλα πράγματα και με το εθνόσημο. Ο ηγέτης του Θρύλου δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τόνισε τι περιμένει από την Εθνική Ελλάδας, ενόψει Ευρωμπάσκετ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Έχουμε έναν παίκτη που είναι ο καλύτερος στον κόσμο αυτή τη στιγμή για μένα. Το στοίχημα είναι να προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία του προπονητή και γύρω από έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα και όλη την προσοχή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Ένας από εμάς

Ένας από εμάς

Με αφορμή την παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στην εξέδρα του Καραϊσκάκη…