Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι απαιτήσεις φέτος είναι ακόμη μεγαλύτερες

Οι απαιτήσεις φέτος είναι ακόμη μεγαλύτερες
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 10:08

Ο Θρύλος επέστρεψε στην ελληνική πραγματικότητα, στον απόηχο του φινάλε του… «φάρου». Επέστρεψε για να μείνει και για να κατακτήσει ξανά την κορυφή. Αλλά όχι μόνο για αυτό… Επέστρεψε για να κάνει βήματα προόδου τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Για να είναι συνολικά στο κορυφαίο επίπεδο και σε αυτό να παραμείνει. Και το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, ψάχνοντας πλέον τη διάρκεια, αλλά και τη διαρκή άνοδο. Η περσινή σεζόν κρίνεται επιτυχημένη σε πολύ μεγάλο βαθμό. Νταμπλ στην Ελλάδα, Final 4 στην Ευρωλίγκα, με τον Θρύλο να δείχνει και εκεί ότι άξιζε να βρίσκεται στην ελίτ της διοργάνωσης. Όμως φέτος τα πράγματα αλλάζουν λιγάκι… Πως; Οι απαιτήσεις φέτος είναι ακόμη μεγαλύτερες!

Και όλες οι κινήσεις του μπασκετικού Ολυμπιακού δείχνουν ότι το έχει αντιληφθεί και πως δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Όλες οι μεταγραφές δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θέλησε να διορθώσει ό,τι δεν πήγαινε καλή, ή να ενισχύσει αυτό το οποίο χρειαζόταν τόνωση. Σε όλες τις θέσεις στις οποίες ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε, η ομάδα πλέον κερδίζει αισθητά. Και μπορεί τη νέα σεζόν να κοιτάξει ακόμη πιο ψηλά. Γιατί αυτός είναι ο στόχος.

Το νταμπλ στην Ελλάδα, ξανά, θα είναι πλέον το… μαξιλαράκι του. Ο Ολυμπιακός θέλει τουλάχιστον να επιστρέψει στο Final 4. Από εκεί να δει τελικό. Και από εκεί, γιατί όχι τον απώτερο, μεγάλο στόχο του; Το να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης! Ο Ολυμπιακός δουλεύει πάντα με μπασκετική λογική και με πίστη στο όραμά του… Και μπορεί φέτος να πάει ακόμη πιο ψηλά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης