Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η υπομονή στο θέμα Βεζένκοβ είχε αποτέλεσμα

Η υπομονή στο θέμα Βεζένκοβ είχε αποτέλεσμα
Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 11:55

Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο μέγεθος, ικανό να μην… κρέμεται από τον εκάστοτε παίκτη και το τι θα αποφασίσει εκείνος για το μέλλον του. Η ομάδα του Πειραιά είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και δείχνει ότι έχει τα κατάλληλα εργαλεία, για να προχωρά και να κάνει τις μεταγραφές που πρέπει, όταν πρέπει, όπως πρέπει. Η υπόθεση Βεζένκοβ είναι χαρακτηριστική, για παράδειγμα. Ο τρόπος με τον οποίο ο Ολυμπιακός στάθηκε στο θέμα ήταν υποδειγματικός.

Η υπομονή στο θέμα Βεζένκοβ είχε αποτέλεσμα. Ο Σάσα ήξερε δεδομένα ότι ο Ολυμπιακός τον θέλει εδώ. Αλλά δεν ένιωσε ποτέ πίεση, δεν ένιωσε ποτέ βάρος. Έξτρα άγχος. Από την μία ήταν ο Θρύλος, από την άλλη το… ΝΒΑ, άλλωστε. Δεν ήταν εύκολος ο ανταγωνισμός… Ο Ολυμπιακός δεν πίεσε τον παίκτη του, αλλά είχε το backup πλάνο του έτοιμο. Και δικαιώθηκε για τους χειρισμούς του.

Όταν ο Βεζένκοβ αποφάσισε Πειραιά, ο Θρύλος είχε έτοιμες τις λύσεις, για να ενισχυθεί εκεί όπου έπρεπε. Σε άλλες θέσεις. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε έτοιμο το πλάνο της, με και χωρίς τον Σάσα Βεζένκοβ. Έκανε υπομονή, είχε ηρεμία και είδε τους χειρισμούς του, σε μια δύσκολη και πολύ σοβαρή υπόθεση, να αποδίδουν!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης