Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μένει στον Προμηθέα ο Τανούλης

Μένει στον Προμηθέα ο Τανούλης
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 14:38

Ο νεαρός σέντερ του Προμηθέα Πάτρας, Γιώργος Τανούλης είναι ένα από τα ονόματα νεαρών παικτών, σούπερ ταλέντων, τα οποία έχουν «παίξει» και «παίζουν» για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος κοιτάζει πάντοτε να ενισχύσει το ταλέντο και την προοπτική στην ομάδα του, για το μέλλον, δίνοντας πάντοτε βάση στον Έλληνα παίκτη και επενδύοντας σε αυτόν. Ένα τέτοιο πρότζεκτ φέρεται να είναι και ο νεαρός Γιώργος Τανούλης, ο οποίος όμως, όπως φαίνεται, θα παραμείνει για άλλον ένα χρόνο στον Προμηθέα.

Τον παίκτη φέρεται να έχει προσεγγίσει τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός, αλλά εκείνος δεν δείχνει αυτή τη στιγμή ζεστός να κάνει το βήμα παραπάνω και έτσι δεν έδειξε θετική διάθεση στις προτάσεις που του έγιναν. Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, επιλέγει να παραμείνει στον Προμηθέα και να συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί, για άλλον ένα χρόνο τουλάχιστον. Το αν στην πορεία κάτι θα αλλάξει και ο νεαρός θα αποφασίσει διαφορετικά, θα φανεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης