Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός είναι συναίσθημα

Ο Ολυμπιακός είναι συναίσθημα
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 12:45

Μοιάζει λιγάκι σαν παραμύθι. Το όνειρο που εκπληρώνεται. Η ευκαιρία, για τη δόξα. Για το μεγαλείο. Ο Τζορτζ Πάπας δεν είναι παιδάκι. Είναι 24 ετών. Αρκετά μεγάλος και ώριμος, για να μη θεωρείται ταλέντο. Αλλά να θεωρείται φτασμένος παίκτης. Το γεγονός ότι τώρα, σε αυτή την ηλικία παίρνει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, σε «μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου», όπως χαρακτήρισε ο ίδιος τον Ολυμπιακό, είναι μια ιστορία, την οποία αύριο-μεθαύριο μπορεί να συζητάμε με θαυμασμό.

Γιατί το μπάσκετ είναι συναίσθημα. Είναι πάθος. Είναι θέληση. Είναι πίστη. Είναι αφοσίωση. Είναι αγάπη. Και ο Τζορτζ Πάπας αποπνέει όλα αυτά. Αν δει κανείς τα βίντεο τα οποία «παίζουν» στο YouTube για πάρτη του, ένα πράγμα βλέπει, πάνω από όλα: «Τρέλα» για το μπάσκετ. Ο 24χρονος γκαρντ αγαπάει αυτό που κάνει. Και αυτή τη στιγμή βλέπει αυτή την αγάπη του, για το άθλημα, να τον έχει οδηγήσει στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης.

Ο Πάπας ζει το όνειρό του. Δεν ξέρουμε πως αυτό θα εξελιχθεί. Δεν ξέρουμε πως θα καταλήξει. Ευχή μας είναι να καταλήξει με χαμόγελα πλατιά. Και για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον ίδιο τον Πάπας. Γιατί όπως και το μπάσκετ, έτσι και ο Ολυμπιακός, είναι πάνω από όλα συναίσθημα. Και αν ο Πάπας παίξει για τον Ολυμπιακό, με αυτό το συναίσθημα που βγάζει στο παρκέ, έχει πολλές ελπίδες να ριζώσει εδώ. Και να λάμψει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης