Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η φοβερή ιστορία του Χάινς για τον Ολυμπιακό (photos)

Η φοβερή ιστορία του Χάινς για τον Ολυμπιακό (photos)
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 00:02

Σε ηλικία 50 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Δημητρόπουλος, ατζέντης αθλητών στο μπάσκετ. Και η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση. Την ίδια ώρα, ο Κάιλ Χάινς μοιράστηκε μία ιστορία από την εποχή που έπαιζε στην Μπάμπεργκ, λίγο πριν μετακομίσει στον Ολυμπιακό.

«Συνάντησα για πρώτη φορά τον Γιώργο στη Βαμβέργη. Είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα Γερμανίας και κάναμε το καθιερωμένο πάρτι. Εκείνος ήταν στο μπαρ και μου συστήθηκε ως ο Έλληνας εκπρόσωπος της Octagon. Στη συνέχεια μου είπε ότι θα με πάει στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα από μέσα μου, αυτός ο τύπος έχει πιει πάρα πολύ, πρέπει να πιώ και εγώ αυτό που πίνει, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να με υπογράψει ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν.

Όμως δύο μήνες αργότερα, έπαιζα στον Ολυμπιακό. Αυτός ήταν ο Γιώργος. Έκανε το αδύνατο, δυνατό. Τα επόμενα δύο χρόνια στην Ελλάδα, ο Γιώργος με αντιμετώπισε σαν οικογένεια. Πραγματικά ένας μοναδικός άνθρωπος. Θα λείψει πολύ. Αναπαύσου εν Ειρήνη».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης