Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίτερς: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει την Euroleague»

Πίτερς: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει την Euroleague»
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 19:24

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Άλεκ Πίτερς για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Μάλιστα, κατά την άφιξη του στο «Ελ. Βενιζέλος», ο Αμερικανός φόργουορντ έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν με τον Θρύλο!

Αρχικά, ο Πίτερς δήλωσε: «Ήταν δύσκολο και μακρύ ταξίδι, πάντα παίρνει αρκετές ώρες να έρθεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως είμαστε ενθουσιασμένοι εγώ και η σύζυγός μου που βρισκόμαστε εδώ. Το ταξίδι αξίζει πάντα όταν έρχεσαι σε ένα τέτοιο μέρος, όπως η Ελλάδα».

Και πρόσθεσε: «Ναι, είναι μία από τις πρώτες φορές που είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι, φεύγοντας από το σπίτι μας το καλοκαίρι. Είναι πάντα δύσκολο να το πεις αυτό, ωστόσο το ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα».

Όσο για τους στόχους του με τους Πειραιώτες, ο Πίτερς τόνισε: «Οι προσωπικοί στόχοι και οι στόχοι της ομάδας είναι πάντοτε το παρόμοιοι για εμένα. Από την πρώτη χρονιά που ήμουν στην Euroleague και κατέκτησα τον τίτλο, προσπαθώ να το ξαναπετύχω, να νιώσω ξανά αυτό το συναίσθημα. Πλέον, με την εμπειρία που έχω και τους ρόλους που έχω υπηρετήσει σε διαφορετικές ομάδες, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να φτάσει ως τον τίτλο».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης