Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σλούκας: «Θέλω να ζήσουμε κάτι πολύ μεγάλο» (video)

Σλούκας: «Θέλω να ζήσουμε κάτι πολύ μεγάλο» (video)
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 21:07

Για τους στόχους της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ στο Eurobasket, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όχι μόνο, μίλησε ο Κώστας Σλούκας στην κάμερα του ΟΠΑΠ. Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού δήλωσε αρχικά:

«Η Εθνική είναι η ομάδα, η οποία ενώνει όλο τον ελληνισμό γενικότερα και έχει προσφέρει τις περισσότερες συγκινήσεις όσον αφορά το μπάσκετ. Θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα ζήσουμε όλοι μαζί κάτι πολύ μεγάλο».

Και πρόσθεσε: «Σιγά-σιγά, προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια και στο Eurobasket. Το υλικό είναι πάρα πολύ καλό. Το θέμα είναι τι μήνυμα θα βγάλουμε, πόσο ομάδα θα γίνουμε και σε πόσο γρήγορο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι το στοίχημα που έχουμε βάλει από την αρχή και με τον προπονητή αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες, γιατί ο πήχης μπορεί να μπει πολύ ψηλά, αλλά πρέπει να πάμε βήμα-βήμα.

Ο Γιάννης είναι ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα, ένα πολύ δυνατό όπλο που έχουμε. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή, είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Από εκεί και πέρα και οι υπόλοιποι παίκτες είναι ταλαντούχοι, είναι έμπειροι κυρίως από την Ευρωλίγκα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω φυσικά τις υπόλοιπες ομάδες που επίσης διεκδικούν κάτι καλό στο Eurobasket.

Είναι πολύ καλή η Σερβία, η Ισπανία επίσης, διεκδικεί συνέχεια μετάλλια, η Γαλλία, η Λιθουανία, η Σλοβενία, υπάρχουν πολλές ομάδες, που διεκδικούν κάτι καλό στο Eurobasket και για αυτό είναι καλό να κοιτάξουμε κι εμείς βήμα βήμα να χτίσουμε την ομάδα μας και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στην αρχή, για να έχουμε πιο εύκολο δρόμο αργότερα».

Τέλος, σημείωσε: «Είναι για μένα η ύψιστη τιμή να αγωνίζομαι με το εθνόσημο και πραγματικά δεν το αλλάζω με τίποτα άλλο».

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης