Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανάβει τις «μηχανές»!

Ανάβει τις «μηχανές»!
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 10:12

Ο Θρύλος μπαίνει από σήμερα σε διαδικασία προετοιμασίας, για τη νέα σεζόν. Ο νταμπλούχος Ελλάδας αρχίζει από σήμερα να δουλεύει, για να βάλει τις βάσεις, για μία επιτυχημένη σεζόν, αντίστοιχή και καλύτερη της περσινής. Καλύτερη και στην Ελλάδα, όπου μπορεί να κάνει την επανάληψη στο νταμπλ και να μείνει και αήττητος, αυτή τη φορά. Αλλά καλύτερη και στην Ευρώπη, με το Final 4 να είναι αυτή τη φορά, ο μίνιμουμ στόχος. Ο πήχης ανέβηκε και διαρκώς ανεβαίνει. Και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αρχίζει από σήμερα τη δουλειά, για να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, όταν θα έρθουν τα επίσημα ματς.

Η ομάδα συγκεντρώνεται, με νεότερες αφίξεις να είναι προγραμματισμένες για σήμερα (ο ΜακΚίσικ έφτανε το πρωί στις 08:00 και αργότερα μέσα στην ημέρα ο Αϊζάια Κάνααν - 20:30- φτάνει επίσης) και το παζλ αρχίζει σιγά-σιγά να σχηματίζεται. Από σήμερα 22/8, η ομάδα αρχίζει να δουλεύει και μάλιστα έχει και το πρώτο φιλικό της, με το Μίτσιγκαν. Ένα φιλικό κεκλεισμένων των θυρών, το οποίο θα λειτουργήσει ως η «πρώτη εικόνα» της ομάδας, για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, πάμε να θυμηθούμε αναλυτικά το πρόγραμμα με τα φιλικά:

22/08 Έναρξη της προετοιμασίας – Φιλικό με Μίτσιγκαν (εντός - κεκλεισμένων των θυρών)

03/09 Φιλικό με το Λαύριο (εντός-κεκλεισμένων των θυρών)

10/09 Φιλικό με την Φενέρμπαχτσε ( εκτός - κεκλεισμένων των θυρών)

12/09 Φιλικό με την Φενέρμπαχτσε (εκτός)

17/09 Φιλικό με τον Προμηθέα Πάτρας (εκτός)

20/09 Φιλικό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός - κεκλεισμένων των θυρών)

23/09 Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» (αντίπαλος η Χολόν)

24/09 Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» (αντίπαλος ο Ερυθρός Αστέρας)

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης