Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοπιάστε! Στις 3 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ ο «πελάτης»! (photo)

Κοπιάστε! Στις 3 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ ο «πελάτης»! (photo)
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 13:03

Μετράμε ήδη αντίστροφα! Ο Ολυμπιακός έμαθε το πρόγραμμά του για τη νέα Stoiximan Basket League και αρχίζει να… σχεδιάζει! Το πρόγραμμα έγινε αναλυτικά γνωστό και έτσι ο Θρύλος έμαθε και με ποιον παίζει και που την πρώτη αγωνιστική, αλλά και πότε δίνει τα «αιώνια» ντέρμπι του, με τον «πελάτη»! Στις 3 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό για την όγδοη αγωνιστική της Basket League. Η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ αναμένεται να διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου για την 19η αγωνιστική.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Θυμίζουμε ότι ο Θρύλος θα παίξει με τον ΠΑΟ εκτός έδρας στις 30 Δεκεμβρίου για την 16η αγωνιστική της EuroLeague, ενώ οι ρόλοι θα αντιστραφούν στις 31 Μαρτίου για την 23η αγωνιστική.

Την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League ο Ολυμπιακός θα παίξει εκτός έδρας με τον Απόλλων Πατρών και τη δεύτερη θα φιλοξενήσει το Περιστέρ…

Δείτε αναλυτικά ΟΛΟ το πρόγραμμα, παρακάτω:

Διαβάστε επίσης