Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπανικολάου: «Η Εθνική ομάδα δεν είναι υποχρέωση»

Παπανικολάου: «Η Εθνική ομάδα δεν είναι υποχρέωση»
Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:44

Στη συνέντευξη Τύπου, για την έναρξη του Eurobasket 2022, μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ και φόργουορντ του Ολυμπιακού δήλωσε αρχικά: «Ανυπομονούμε για την πρεμιέρα. Είναι ξεχωριστό να είμαστε στο Eurobasket και να εκπροσωπούμε τη χώρα μας και να κάνουμε το καλύτερο για αυτή και για όλους τους Έλληνες. Όλοι μας φερόμαστε στους συμπαίκτες μας σαν να είναι τα αδέρφια μας, χρειάζεται χημεία σε τέτοια τουρνουά. Βλέπω σε όλους την τρέλα να γίνουν καλύτεροι».

Και πρόσθεσε: «Η Εθνική ομάδα δεν είναι υποχρέωση, είναι εθνική ευθύνη. Το έχει πει πολύ καλά και ο κόουτς πως δώσαμε υπόσχεση στους εαυτούς μας πως θα πάρουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε από αυτή την ομάδα. Αυτό το χρωστάμε στη χώρα, στο άθλημα που μας έχει φέρει εδώ που είμαστε αυτή τη στιγμή. Για αυτό δεν θέλουμε να σταματάμε να ερχόμαστε στην Εθνική και να τιμάμε τη χώρα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης