Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα καλά με Γιάννη, παίζει με Τσεχία!

Όλα καλά με Γιάννη, παίζει με Τσεχία!
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:55

Στο ματς της Εθνικής μας με την Εσθονία, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Eurobasket 2022, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξί πόδι, στο τρίτο δεκάλεπτο. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο Γιάννης είναι καλά και διαθέσιμος για τη «μάχη» της Ελλάδας με την Τσεχία, την Κυριακή (11/9) στο Βερολίνο, για τη φάση των «16» του θεσμού.

Ο βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη μίλησε στην ΕΡΤ και στάθηκε στην κατάσταση του «Greek Freak». Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αποφασίσαμε να κάνουμε μια προαιρετική προπόνηση. Το αφήσαμε στην ευχέρεια των παικτών να έρθουν να κάνουν κάποια σουτ. Ο Γιάννης έκανε τη δική του προπόνηση στο ξενοδοχείο και αύριο θα είναι κανονικά».

Και πρόσθεσε: «Ο Σατοράνσκι θα είναι στο 100%, έπαιξε και με το Ισραήλ, ήταν καλός. Τους αντιμετωπίσαμε πέρυσι στον Καναδά, αλλά έχουμε διαφορετική ομάδα πλέον. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με τον ίδιο προπονητή εδώ χρόνια. Οι περισσότεροι παίκτες της Ελλάδας είναι διαφορετικοί από πέρυσι. Ένα διαφορετικό παιχνίδι, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε. Ένα νοκ άουτ παιχνίδι, η ψυχολογία είναι το Α και το Ω. Κερδίζεις και προχωράς, χάνεις και πας σπίτι σου. Έχουμε γίνει ομάδα, σε κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Δεν έχουμε φτάσει στο 100%, αλλά είμαστε σε υψηλό επίπεδο. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Εισπράττουμε την αγάπη του κόσμου και τους ευχαριστούμε πολύ, αφού η αγάπη τους είναι σημαντική για την ομάδα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης