Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γήπεδο»

Μπαρτζώκας: «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γήπεδο»
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:09

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός, όταν θα είναι πλήρης και έτοιμος, θα είναι ανταγωνιστικός σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γήπεδο, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά και το δεύτερο φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία. «Πρώτα από όλα ευχαριστούμε την Φενέρμπαχτσε για την φιλοξενία. Όπως ξέρετε λείπουν πάρα πολλοί παίκτες μας, περισσότερη από την μισή ομάδα, λόγω εθνικών.

Γι' αυτούς που είναι εδώ και δουλεύουν, περίπου 20 ημέρες, ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ, απέναντι σε μία ομάδα EuroLeague. Με την οργάνωση του Ουόκαπ είχαμε κάποια καλά διαστήματα, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και βγάλαμε πολλά σουτ. Είχαμε ups and downs όπως είναι φυσιολογικό. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με μία ομάδα υψηλού επιπέδου.

Η Φενέρ θα είναι δυνατή όπως πάντα, έχει παίκτες με εμπειρία από την EuroLeague, με εξαίρεση τον Έντουαρντς, που θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα για να συνηθίσει τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Την περιμένω πολύ δυνατή. Όσον αφορά εμάς, όταν επιστρέψουν οι απόντες, θα είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γήπεδο», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης