Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέλα» για την Εθνική στο Βερολίνο! (video)

«Τρέλα» για την Εθνική στο Βερολίνο! (video)
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:54

Η Εθνική μας ομάδα, αφού απέκλεισε την Τσεχία στη φάση των «16» για το EuroBasket, κοντράρεται απόψε με τη γηπεδούχο Γερμανία στα προημιτελικά για μία θέση στην τετράδα.

Η ομάδα που θα πάρει τη νίκη θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ισπανία και τη Φινλανδία.

Η «γαλανόλευκη» κατάφερε να ξορκίσει τον κακό της δαίμονα στον προηγούμενο γύρο, καθώς, παρότι επί τρεις περιόδους φαινόταν να έχει μπλοκάρει, με τους Τσέχους να έχουν «κλειδώσει» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Ιωάννης Παπαπέτρου βγήκαν μπροστά για τη νίκη (94-88) και την πρόκριση.

Από την άλλη πλευρά, η Γερμανία προκρίθηκε επί του Μαυροβουνίου, παίρνοντας τη νίκη με 85-79, σε μια αναμέτρηση όπου οι οικοδεσπότες ζορίστηκαν αρκετά. Ωστόσο, με στήριγμα τον κόσμο στο Βερολίνο, η Γερμανία έκανε τη δουλειά.

Απόβαση Ελλήνων στο Βερολίνο

«Για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζω», τραγουδούν οι Έλληνες στο Βερολίνο και μετρούν αντίστροφα για να πανηγυρίσουν ξανά.

Η Εθνική μπορεί να άργησε να παίξει με κανονική 12αδα, όμως ο κόσμος αποτέλεσε από την πρώτη μέρα τον παίκτη παραπάνω.

Έξω από Mercedes Benz Arena, όλα θυμίζουν Ελλάδα. Με τα κασκόλ στο χέρι, με τον… Γιάννη στην πλάτη, με τη σημαία αγκαλιά, ετοιμοπόλεμοι.

Όσο για τις προβλέψεις τους;

Υπάρχουν οι συγκρατημένοι, οι αισιόδοξοι αλλά και οι πολύ αισιόδοξοι.

Περί τις 5.000 θα είναι οι Έλληνες που θα δώσουν βροντερό παρών στις κερκίδες του γηπέδου. Κάποιοι ταξίδεψαν μόνο για το ματς με τη Γερμανία.

Κι αν απόψε θα είναι περί τις 5.000, αν απόψε όλα πάνε καλά, η απόβαση στο Βερολίνο για τον ημιτελικό και τον αγώνα μεταλλίου δε θα έχει προηγούμενο.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης