Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα σοβαρά; Βγήκε ο Αναστόπουλος μετά τον αποκλεισμό να… στηρίξει Βασιλακόπουλο;

Τώρα σοβαρά; Βγήκε ο Αναστόπουλος μετά τον αποκλεισμό να… στηρίξει Βασιλακόπουλο;
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:43

Το timing είναι μεγάλο πράγμα. Και το τι λες, βεβαίως, παίζει ρόλο. Αλλά καμιά φορά το «πότε» το λες είναι το πιο σημαντικό… Το να βγαίνει ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος, μετά από έναν αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας και να… στηρίζει Βασιλακόπουλο ανοιχτά, με ειρωνικό ποστάρισμα, δείχνει τουλάχιστον έλλειψη αντίληψης της κατάστασης. Ο διαιτητής Αναστόπουλος έκρινε ότι λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Ευρωμπάσκετ, όφειλε να αποτίσει… φόρο τιμής, στην εποχή του… «φάρου».

Οι νοσταλγοί του σκοτεινού παρελθόντος του ελληνικού μπάσκετ δεν χάνουν ευκαιρία να θυμίζουν σε όλο τον κόσμο γιατί το άθλημα εντέλει τους απέβαλε… Με συμπεριφορές όπως αυτή. Με καταστάσεις όπως η συγκεκριμένη, δείχνουν για ποιο λόγο όλος ο κόσμος του ελληνικού μπάσκετ αποζητούσε τη μεγάλη αλλαγή. Αποζητούσε να αποτινάξει τη σκόνη και τη σκοτεινιά και να βαδίσει σε ένα νέο μονοπάτι…

Για κακή τύχη όλων των «Αναστόπουλων», το #μεχριτελους συνεχίζεται…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κατάθεση ψυχής ο Λαρεντζάκης…

Κατάθεση ψυχής ο Λαρεντζάκης…

Χωρίς καμία διάθεση διαχωρισμού της προσπάθειας των διεθνών, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν κόντρα στη Γερμανία σε άλλο επίπεδο πάθους και θέλησης.