Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ: Ματαιώνεται το φιλικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μπάσκετ: Ματαιώνεται το φιλικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:17

Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ συνεχίζει την προετοιμασία του, για τη νέα σεζόν. Μία νέα σεζόν γεμάτη απαιτήσεις. Και γεμάτη προκλήσεις. Μία νέα σεζόν η οποία θέλει να βρει την ομάδα του Πειραιά ακόμη πιο ισχυρή. Ακόμη πιο δυνατή και έτοιμη. Και σε αυτό το πλαίσιο, ο Ολυμπιακός έχει δώσει ήδη μερικά πολύ δυνατά φιλικά. Αλλά χάνει ένα… Συγκεκριμένα εκείνο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 20/9 και ώρα 19:00, στο ΣΕΦ.

Όπως ενημέρωσε σχετικά και ρητώς ο Θρύλος… Λόγω της απουσίας αρκετών παικτών της ομάδας μας, το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (20/9 στο ΣΕΦ στις 19:00 κεκλεισμένων των θυρών), έπειτα από συνεννόηση με τους Ισραηλινούς, ματαιώνεται.

Δεν διευκρινίζει κάτι περαιτέρω ο Ολυμπιακός και έτσι μένουμε σε αυτό. Απουσία αρκετών παικτών. Ο Ολυμπιακός δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει αυτό το φιλικό και έτσι προχωρά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης