Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Να δείξουμε την εικόνα μας ολοκληρωμένη» (video)

Μπαρτζώκας: «Να δείξουμε την εικόνα μας ολοκληρωμένη» (video)
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:05

Για το φιλικό με τον Προμηθέα και τη συνέχεια μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. «Είναι δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα. Είναι μία διαδικασία που ακολουθούμε περιμένοντας όλους τους άλλους διεθνείς που στην ουσία είναι η μισή ομάδα. Έχουμε παίξει 5 φιλικά με τους συγκεκριμένους παίκτες που είναι αρκετά κουρασμένοι και από την προετοιμασία και από το γεγονός ότι δεν έχουν χρόνο ξεκούρασης μέσα στα παιχνίδια.

Γενικά σήμερα ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, ο Προμηθέας είναι μία καλή ομάδα όπως πάντα, ίσως και ακόμη καλύτερη φέτος, του έλειπε και ένας παίκτης μέσα στο καλάθι.

Πρέπει να μπούμε στην τελική ευθεία, γιατί έχουμε και ένα τουρνουά στην Κύπρο και αμέσως μετά το Σούπερ Καπ. Είναι πολύ σημαντικό να γυρίσουν οι παίκτες μας, από Δευτέρα θα γίνει αυτό, εκτός του Φαλ που θα έρθει την Τρίτη. Να μαζευτούμε για να δείξουμε την εικόνα μας ολοκληρωμένη», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης