Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο αρχηγός μπροστά και πάμε για μια νέα σεζόν επιτυχιών (photo)

Ο αρχηγός μπροστά και πάμε για μια νέα σεζόν επιτυχιών (photo)
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:12

Ο Ολυμπιακός σάρωσε πέρυσι τα πάντα στην Ελλάδα, κατακτώντας το νταμπλ. Κυριάρχησε άνετα και κατά κράτος του Παναθηναϊκού, ενώ και στην Ευρωλίγκα έφτασε πολύ ψηλά, κοιτώντας και ακόμη πιο ψηλά. Κάτι το οποίο φέτος θα προσπαθήσει να επιτύχει, με όπλο τη σκληρή δουλειά του, την ποιότητα των παικτών του, την αξία του προπονητή του, αλλά και με τον αρχηγό του στην πρώτη γραμμή.

Ο Κώστας Παπανικολάου παίρνει τη σκυτάλη από μια σειρά εμβληματικών παικτών-αρχηγών, οι οποίοι τίμησαν τη φανέλα και την υπηρέτησαν πιστά… Το ίδιο έχει κάνει έως τώρα ο αρχηγός και της Εθνικής και πλέον θα το κάνει και ως πρώτος αρχηγός του Ολυμπιακού. Ο κάπτεν βγαίνει μπροστά και πάμε για μια νέα σεζόν επιτυχιών! Ο Ολυμπιακός «συστήνει» τον νέο αρχηγό της ομάδας, καθώς αυτή μπαίνει σε μια νέα σεζόν με δυσκολίες και απαιτήσεις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και το ποστάρισμα του Ολυμπιακού δείχνει την απόλυτη πίστη όλων στον οργανισμό, στις ηγετικές ικανότητες του Κώστα Παπανικολάου και τη στήριξη που έχει ο «Παπ» από όλους μέσα στην ομάδα.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης