Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεαλιστής ο Φαλ: «Δεν κάναμε τίποτα καλά»

Ρεαλιστής ο Φαλ: «Δεν κάναμε τίποτα καλά»
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:54

Δεν κατάφερε ο σπουδαίος Μουσταφά Φαλ να πανηγυρίσει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, στο Ευρωμπάσκετ, με τη Γαλλία να ηττάται από την Ισπανία στον τελικό. Ο «πύργος» του Ολυμπιακού ήταν προφανέστατα στενοχωρημένος, για την απώλεια του τίτλου στο Ευρωμπάσκετ. Και το εξέφρασε στις δηλώσεις του, μετά τον τελικό…

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ισπανία, κατέκτησε δίκαια τον τίτλο. Ήταν καλύτεροι από μας. Εμείς δεν κάναμε τίποτα καλό, είχαμε ένα κακό ματς. Η ευθύνη βαραίνει εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σέντερ του Ολυμπιακού.

«Δεν μπήκαμε καλά πνευματικά στον αγώνα. Αρχίσαμε άσχημα σε έναν αγώνα και δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο σε αυτή τη διοργάνωση. Μετά δεν μπορέσαμε να προσαρμόσουμε την άμυνά μας και αφήσαμε στον Χουάντσο να βάλει τόσα τρίποντα, ενώ κάναμε και πάρα πολλά λάθη», πρόσθεσε ο Φαλ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης