Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ: «Αποκαλυπτήρια» Θρύλου, μέσω Κύπρου!

Μπάσκετ: «Αποκαλυπτήρια» Θρύλου, μέσω Κύπρου!
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:58

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του, με αγώνα στην Κύπρο. Το πρώτο από τα δύο ματς τα οποία θα δώσει εκεί, για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», έρχεται απόψε στις 20:30. Και φυσικά οι φίλοι του Ολυμπιακού στη μεγαλόνησο, αλλά και στην Ελλάδα, μέσω τηλεόρασης, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη καλή γεύση, από την ομάδα, η οποία θα επιδιώξει να κατακτήσει ξανά τα πάντα στην Ελλάδα και να επιστρέψει στο Final 4, στην Ευρωλίγκα, με στόχο την κατάκτηση της κούπας.

Απέναντι στην ομάδα από το Ισραήλ, ο Θρύλος θα έχει την ευκαιρία να προβάρει ομοιογένεια, αυτοματισμούς, αλλά και επίπεδο δουλειάς έως τώρα, στην προετοιμασία του. Καθώς η επίσημη έναρξη της σεζόν πλησιάζει, ο Ολυμπιακός θα πρέπει ολοένα και περισσότερο να βγάζει στο παρκέ την εικόνα την οποία θέλει, για να φτάσει στην κατάκτηση των στόχων του.

Για πρώτη φορά θα αγωνιστούν σε φιλικό προετοιμασίας οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Μουσταφά Φαλ, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει μαζί του τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος έχει μείνει στην Αθήνα, με οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης