Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα επίπεδο πάνω φέτος ο Ουόκαπ

Ένα επίπεδο πάνω φέτος ο Ουόκαπ
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:52
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Τόμας Ουόκαπ το έχει «πιάσει». Έχει αντιληφθεί ότι τη νέα σεζόν θα είναι ένας παίκτης-«βαρόμετρο» για τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα. Και αναλόγως ενεργεί ήδη, στο παρκέ. Η πρώτη εικόνα του άσου του Ολυμπιακού στη φετινή προετοιμασία δείχνει έναν παίκτη τρομερά ανεβασμένο! Σε βαθμό στον οποίο μπορούμε ήδη να θεωρούμε ότι τη νέα σεζόν θα δούμε τον Αμερικανό τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω!

Ο ρόλος του Ουόκαπ είναι πολυσύνθετος και ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα θα προσπαθήσει φέτος να τον εκμεταλλευτεί ακόμη περισσότερο, στο παρκέ. Σε διαφορετικά επίπεδα στο παιχνίδι της ομάδας, ο Ουόκαπ μπορεί και πρέπει να κάνει τη διαφορά, να σταθεί άξια στο ‘1’ και στο ‘2’ δίπλα σε Κάνααν και Σλούκα και λοιπούς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Οργανωτικά, εκτλεστικά, αλλά και στην άμυνα φυσικά, ο Ουόκαπ δείχνει ήδη πιο δυνατός, πιο ικανός, πιο γρήγορος σε σκέψη και εκτέλεση, πιο εύστοχος και πιο τολμηρός. Γεγονός στο οποίο παίζει μεγάλο ρόλο η αυτοπεποίθηση την οποία ο Αμερικανός έχει πάρει, από την περσινή σεζόν του στο λιμάνι.

Οψόμεθα…

Διαβάστε επίσης