Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πατάει γκάζι» ο Θρύλος, στις 18:00 με τον Ερυθρό Αστέρα

«Πατάει γκάζι» ο Θρύλος, στις 18:00 με τον Ερυθρό Αστέρα
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:19

Ανεβαίνει το επίπεδο. Καλή ομάδα η Χάποελ Χολόν, όμως ο Ερυθρός Αστέρας είναι ένα επίπεδο πάνω και αυτομάτως αναμένεται να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό, στο αποψινό φιλικό (18:30). Το δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο είναι σήμερα (24/9) το απόγευμα για τον Ολυμπιακό, απέναντι στα αδέρφια μας.

Και ο κόουτς Μπαρτζώκας θα έχει να δει ακόμη περισσότερα πράγματα από την ομάδα του, η οποία με τους διεθνείς παρόντες μοντάρεται ολοένα και περισσότερο, για τη νέα χρονιά.

Από το τουρνουά απουσιάζει, ως γνωστόν, ο Σλούκας, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για να ξεπεράσει το οστικό οίδημα στο γόνατο, το οποίο τον ταλαιπωρεί. Ο Ολυμπιακός με το τουρνουά αυτό κλείνει τον κύκλο της προετοιμασίας και μπαίνει πλέον σε διαδικασία φινάλε του μονταρίσματός του, για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Πειραιά θέλει να κλείσει αυτό τον κύκλο με μια καλή εμφάνιση, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα Ευρωλίγκας, η οποία πάντα είναι σε υψηλό επίπεδο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Να «βρέχει» τρίποντα!

Να «βρέχει» τρίποντα!

Ο Ολυμπιακός απέδειξε και χθες, απέναντι στη Χάποελ Χολόν, ότι τη νέα σεζόν κατεβαίνει με διάθεση… βομβαρδισμού.