Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγάλη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλιώς (video)

Η μεγάλη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλιώς (video)
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:13

Ο Ολυμπιακός νίκησε και τον Ερυθρό Αστέρα και μάλιστα με τρόπο εμφατικό. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έφυγε έτσι με το απόλυτο, από το τουρνουά της Κύπρου και πλέον αρχίζει να βλέπει τα… σοβαρά. Τα επίσημα. Απέναντι στην ομάδα του Βελιγραδίου, στα αδέρφια του Ερυθρού Αστέρα, ο Ολυμπιακός έπαιξε το γνωστό του καλό μπάσκετ, με ταχύτητα, σουτ και γενικότερα πολλή ενέργεια και εκτός από την ουσία (νίκη) είχε και θέαμα στο παρκέ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και τη μεγάλη νίκη επί του Αστέρα μπορείτε να δείτε πλέον με… άλλο μάτι. Λίγο παρακάμερα, λίγο highlights και φάσεις, ΠΟΛΥ Θρύλο έχει το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Σκηνές από τα αποδυτήρια, κόσμος, αγάπη του κοινού προς την ομάδα… Απ’ όλα έχει το μενού.

Απολαύστε…

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός «no look» (videos)

Ολυμπιακός «no look» (videos)

Στόχος του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν είναι η τρομερή πάσα του Ουόκαπ στον Βεζένκοβ να είναι… ρουτίνα. Όπως και του Κάνααν στον «Παπ».