Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός «no look» (videos)

Ολυμπιακός «no look» (videos)
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:52

Το στιγμιότυπο με την τρομερή no look πάσα, baseball πάσα (περίπου) του Ουόκαπ στον Βεζένκοβ, στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα είναι… ο νέος Ολυμπιακός. Η ομάδα, η οποία στόχο έχει να σαρώσει ξανά τα πάντα στην Ελλάδα, αλλά και να κάνει ένα βήμα παραπάνω, στην Ευρώπη. Πηγαίνοντας ξανά στο Final 4 και φτάνοντας στον τελικό, για να διεκδικήσει την κούπα. Νωρίς για να συζητάμε τέτοια πράγματα, ας είμαστε ήρεμοι και όλα θα γίνουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ο Ολυμπιακός έδειξε τρομερά σημάδια αυτοματισμού, στο παρκέ. Παίκτες να βρίσκουν συμπαίκτες τους με… κλειστά μάτια και να φτιάχνουν εντυπωσιακές φάσεις και να έχουν ουσία. Δηλαδή να σκοράρουν…

Στόχος του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν είναι η τρομερή πάσα του Ουόκαπ στον Βεζένκοβ να είναι… ρουτίνα. Όπως και του Κάνααν στον «Παπ».

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Ο «Mister Αυτοπεποίθηση» (video)

Ο «Mister Αυτοπεποίθηση» (video)

Όταν είσαι μέρος ενός τρομερού συνόλου και συνεισφέρεις σταθερά και με συνέπεια σε αυτό, παίρνεις «τα πάνω σου» και κάνεις αυτά…