Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπανούλης: «Ο Ολυμπιακός είναι άλλο επίπεδο»

Σπανούλης: «Ο Ολυμπιακός είναι άλλο επίπεδο»
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:09

Για την παρουσία του Περιστερίου στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο, μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης στην «Cosmote TV».

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και νυν προπονητής του Περιστερίου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, είναι μια πολύ καινούργια ομάδα αυτή. Ακόμη βάζουμε πράγματα της φιλοσοφίας μας, η Χάποελ Χολόν είναι μια εξαιρετική ομάδα, είναι η πρωταθλήτρια του Ισραήλ. Πέρυσι πήγε μέχρι το Final Four του BCL, είδαμε και χθες (σ.σ. προχθές) απέναντι στον Ολυμπιακό πόσο καλή ομάδα είναι.

Ήταν ένα δύσκολο τουρνουά για εμάς, για να κοντραριστούμε και να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε απέναντι σε πρωταθλήτριες ομάδες, ο Ολυμπιακός είναι άλλο επίπεδο. Έχουμε κάποια κενά διαστήματα, που είναι λογικό για την εποχή, θα τα βελτιώσουμε, θα δουλέψουμε. Το θέμα είναι ότι τα παιδιά έχουν όρεξη. Είμαστε στον σωστό δρόμο.

Η άμυνα και το τρανζίσιον είναι μερικά από τα πράγματα που δουλεύουμε, όπως επίσης το ομαδικό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να βγάζουμε υγεία.

Το τουρνουά ήταν εξαιρετικό, πολύ καλά οργανωμένο, με πάρα πολύ καλές ομάδες, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε φιλικά, αλλά και για να τιμήσουμε ένα παιδί που χάθηκε άδικα. Μας λυπεί όλους αυτό. Ελπίζω, ο κόσμος να ευχαριστήθηκε τα παιχνίδια αυτές τις δύο μέρες εδώ».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης