Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαίνει σε ρυθμό τίτλου, ο Θρύλος

Μπαίνει σε ρυθμό τίτλου, ο Θρύλος
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:55

Ολοκλήρωσε και τα φιλικά του, ο Ολυμπιακός, μετά τη συμμετοχή του στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε εκεί μία άκρως θετική παρουσία, δείχνοντας εξαιρετική εικόνα, νικώντας και -το κυριότερο- παίζοντας πολύ καλό και όμορφο μπάσκετ. Η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει με καθημερινές προπονήσεις, ενόψει του Σούπερ Καπ και θέλει να αρχίσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της, στη διεκδίκηση τίτλων.

Το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει από Παναθηναϊκό, Προμηθέα και Κολοσσό Ρόδου, το Σούπερ Καπ, με στόχο να πάρει την πρώτη κούπα της σεζόν και να κάνει από νωρίς μία σαφή δήλωση ανωτερότητας. Με βάση την τωρινή εικόνα όλων των αντιπάλων, ο Θρύλος προβάλλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί, για να πανηγυρίσει και αυτό τον τίτλο. Ωστόσο, αυτά αποδεικνύονται στο γήπεδο. Και εκεί είναι που ο Ολυμπιακός θέλει να «μιλάει».

Το Σούπερ Καπ είναι μια διοργάνωση, η οποία συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τη σεζόν 1986-1987, όμως έκτοτε είχε μείνει στον «πάγο». Ωστόσο, το 2020 ο ΕΣΑΚΕ την επανέφερε, με τη μορφή του Final-4. Φέτος, ο Θρύλος θέλει να το κάνει δικό του. Και σε αυτό τον ρυθμό κινείται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έκανε το εξαιρετικό, καλύτερο

Έκανε το εξαιρετικό, καλύτερο

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δούλεψε πρώτα μεταγραφικά και τώρα δουλεύει στο παρκέ, για να είναι ο Ολυμπιακός καλύτερος του περσινού.